SEO audit

SEO auditSEO audit – nove prilike za vaše web stranice

Kome je potreban SEO audit? Vlasnicima web stranica koji žele znati više o tome kako funkcioniraju njihove stranice na tražilicama.
Što očekivati od SEO audita? Detaljnu analizu tehničke, on page i off page SEO optimizacije s uputama za ispravljanje grešaka i preporukama najbolje prakse.
Kako izgleda SEO audit? Ovisno o složenosti stranica radi se o dokumentu od 20-tak ili više stranica detaljne analize i preporuka.
Što sadrži SEO audit? Uz analizu tehničke, on page i off page optimizacije sadrži i analizu vašeg sadržaja prema ključnim riječima i njihovim pozicijama uz preporuke za popravak postojećeg i stvaranje novog sadržaja.
Kako preporuke iz audita primijeniti u praksi? Najbolje je sa zaključcima SEO audita upoznati cijelu organizaciju te unutar nje odrediti ljude koji će biti zaduženi za pojedine grupe poslova.
Možemo li vas angažirati za provođenje SEO promjena? Najbolje je da promjene provede vaš tim. SEO audit će im pomoći u razumijevanju svog posla iz kuta tražilica i moći će sami uz jednaku količinu truda napraviti više za vaš web.
Što očekivati od SEO audita? To najviše ovisi o trenutnoj situaciji na vašem webu. Moguće je analizom utvrditi da je sve u redu, da nema nekih većih nedostataka ili konceptualnih grešaka no najčešće SEO audit donosi ključne upute i precizne uvide o tome kako s tražilica privući posjete koje ostvaruju poslovne ciljeve.

O kakvim se točno preporukama radi?

preporuke su podijeljene u tri cjeline

Qiuck and dirty – brze promjene, intervencije tehničke prirode koje mogu odmah primijeniti
Kratkoročne – promjene u strukturi i stvaranju sadržaja
Dugoročne – konceptualne promjene i preporuke najbolje prakse

Koliko košta? Cijena audita ovisi o njegovoj složenosti i kreće se između 3500 i 7000 kn.
Vrijeme izrade? 10 do 15 radnih dana od dana plaćanja ponude.
Kako preuzimamo SEO audit? U tiskanom i elektronskom obliku uz prezentaciju u vašem uredu po potrebi.
Dodatne pogodnosti? Uz narudžbu SEO audita dobijete i tiskani SEO priručnik od 70 stranica te power point prezentaciju.
Preduvjeti za izradu? Za izradu SEO audita trebamo pristup Vašim Google Analytics i Search Console podacima.

Sljedeći korak? Javite nam se preko rubrike kontakt kako bi dogovorili sastanak na kojem bi vam detaljnije predstavili uslugu.

Riječ autora:SinisaGavrilovicMoje ime je Siniša Gavrilović i 16 godina se bavim internet marketingom. Surađivao sam s velikim sustavima poput Stryie na portalu 24sata, radio za inozemne klijente poput TUI.ru, slovenske Bolhe.

Educirao sam veliki broj djelatnika različitih domaćih banaka, hotelskih sustava, vodećih portala, oglasnika. Često sam osvajao nagrade na stručnim konferencijama i svojim znanjem iz SEO optimizacije do sada sam pomogao velikom broju klijenata.

Ako ste vlasnik web dućana ili uređujete stranicu tvrtke, sigurno i sami znate koliko je teško na svoj web dovesti posjetitelja koji će vam pomoći u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva.

Kao SEO specijalist do sada sam pregledao i svojim savjetima popravio veliki broj domaćih webova, od onih najvećih do malih specijaliziranih za prodaju jednog ili par proizvoda. Svi griješe. Rezultati najčešće mogu biti bolji, često i znatno bolji.  Angažirajte me da uz statističke podatke o posjećenosti vašeg weba pronađem nove prilike i pokažem vam koje sve propuštate.

Usluga koju vam nudim se zove “SEO Audit”. Radi se o SEO analizi vašeg weba i tržišne pozicije koja će vam donijeti savjete kako na njega dovesti kvalitetne posjete s tražilica.  Prilikom izrade SEO audita dati ću sve od sebe da prenesem svoje dugogodišnje znanje na vas i vaš tim. “